Köldök melletti (szemből nézve jobb oldal) fájdalom mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap délután kezdődött,nem erős fájdalom csak tompa és fekve szinte elmúlik.A fájdalom már akkor is erősödik ha csak a bőrömhöz érek.2015. jún. 13. 08:41
1/4 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyenem, kiderült, hogy szőrbenövés volt a köldökömben.... ????... Gondolta volna a fene, hogy ott belül. Azt hittem sérvem van vagy ilyesmi. Kicsit szivárgott belőle valamilyen folyadék. Kezelték, aztán gyorsan elmúlt.
2/4 anonim válasza:
Azért menj el dokihoz, csak azért írtam az enyémet, mert azt hittem komolyabb,de szerencsére nem. Semmi nyoma nem volt,csak mikor elkezdett folyni kicsit belőle az a lötyi, akkor ijedtem meg. Fekve egyébként nekem sem fájt, de ez nem jelenti,hogy neked is ez a bajod. Okozhatja valamilyen bél dolog is, inkább menj orvoshoz vele.
3/4 A kérdező kommentje:
hát remélem nekem is csak ilyen"apróság" :)
én is sérvre gyanakszom de nem emeltem nagyot ...de a bél dolog is lehetséges.Ha nem enyhül vagy rosszabb lesz mindenképpen elmegyek
2015. jún. 13. 09:57
4/4 anonim válasza:
Mindenképp menj el, ha nem múlik. Egyébként szokott nekem is "csak úgy" fájdogálni, de 1-2 nap és elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!