Meggyógyultam gyermekkori epilepsziából. Ihatok alkoholt?
Pontosabban : tünetmentes vagy.
Természetesen ihatsz : a haveri körben nem fognak arra agitálni , hogy " ne tedd". De sztem
mellőzd az alkoholt ! Ha kiújul a problémád , még önmagadat sem tudod meggyőzni majd ,
hogy nem te vagy a baj visszatértének okozója. Egyébként : bulival kapcsolatos írásod okán kérdezem : ha drogosok közé keveredsz , akkor azokhoz igazodnál? ( Bár...az alkohol is drog ) Gondolkodj felelősen és ha szerencsédre eddig meg tudtad magad őrizni , ne siettesd a bajt ! Erről még epilepsziától függetlenül is ez a véleményem. A pia drága , öl , butít , nyomorba dönt. "Közhely" , de attól még makacs tény. Amúgy előbb-utóbb találsz majd olyan , epilepsziát soha nem próbált , egészséges embert , ismeretségi kört , ahol nemhogy "ciki" , ha nem "igazodsz" hozzájuk , hanem nagyra értékelik, ha előrelátó , felelősségteljes gondolkodásról teszel tanúbizonyságot . Ha "azok" közé kerülsz , akik azért fognak rád felfigyelni , becsülni , respektálni , mert "tudsz" valamit , amit ők is szeretnének "eltanulni"! A felelősségtudatot, a mérsékletességet. Most ez így nagyon "kioktatósra , feltupírozottra , dramatizáltra" sikerült ? Nem baj , ne is hozzám , vagy a bulipartnereidhez akarj igazodni! A magad meggyőződéséhez. És tegyél azért , hogy el ne juss addig a napig , amikor ezt a kérdést már nem tennéd fel! 47 éve vagyok epilepsziás és mindmáig meg tudnám becsülni azt az állapotot , ahol "gyógyulásra" halvány esélyem lenne. Ha neked ebből annyi "jött le" , hogy irigyellek , akkor sem mondhatok egyebet : inkább "félj" , mint "megijedj"! Szakorvos véleményét kikérted ugyanerről? Az alkohol "hatásmechanizmusáról" ? Jó egészséget, életed utolsó napjáig tartót!
Dehogy gyógyultál te meg, bármikor visszaeshetsz alkoholtól függetlenül.
Nem véletlen hívják az epilepsziát GYÓGYÍTHATATLAN betegségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!