Szyjjasztok!:) kérdése:
Kullancs megcsíphetett-e?
Figyelt kérdés
5 napja voltam horgászni és egy kullancs felmászott a heréimhez. 2 napja vettem észre, hogy ott van és akkor gyorsan kiszedtem, de aazt nem tudom hogy megcsípett-e, mert csak egy nagyon nagyon kicsi kb. 1 mm-es átmérőjű piros pötty van a helyén. Érdekelne hogy ez miért van, elfog tűnni vagy ez valami betegség ?2015. máj. 21. 21:44
11/11 anonim válasza:
nem kell rágörcsölni, csak néha egy-egy pillantást vetni magadra, látsz-e valahol foltot magadon. Heti egyszer átnézed magad, bőven elég. Ha lesz valami tüneted (idegi vagy izületi panasz pl), akkor kapsz pár hónapnyi antibiotikumot aztán letudható a dolog. De nem kell fosni most tőle, annak nincs semmi értelme. Szerintem minden embert megcsípnek itthon legalább 1-szer, csak észre sem vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!