Valaki már tapasztalt ilyet hígított szteroidos krémtől?
Bekentem magam éjszakára, ahol voltak a tüneteim. De úgy éreztem magam, mint aki megint egy jó erős löket kávét lefekvés előtt. Nem nagyon tudtam aludni.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Üdv, a szteroidos krémek elnyomják a mellékvese működését, ezáltal kialakulhat a mellékvese kimerültség,
amely rengeteg ilyen tünetet produkálhat.
Azonnal hagyd abba a szteroidos krémek használatát, mielőtt még kialakulna a szteroidfüggőség.
Utolsó! Köszi a tanácsot, én sem kedvelem a szteroidos krémeket. De 2 hónapig szenvedtem a bőrömmel, végül muszáj volt használni, mert szó szerint rohadt a bőröm :)Esélyes volt, hogy vérmérgezést kapok.
A szteroid rendbe hozott,muszáj volt, pedig elhiheted, 100 féle dolgot kipróbáltam, hogy enyhüljenek a tüneteim, persze bőrgyógyász mondta hogy most használjam el (rimánkodott szinte hogy kenjem be vele magam),de szerencsére többé nem fog kelleni, mert teszteltünk és rájöttünk a gondjaim forrására, komoly allergiám van bizonyos kozmetikumok összetevőire. :)Szóval maradnak életem végig a jó öreg magisztrális készítmények :) Szóval nyugi, elhiheted nem vagyok a híve a szteroidnak...nagyon nem. Utoljára 10 éve kellett használnom, egy ugyanilyen komoly gond miatt, de akkor még zöldfülű voltam és nem teszteltek le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!