Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti voltatok már úgy, hogy...

Ti voltatok már úgy, hogy pisilés után alhasi fájdalom jelentkezett? Nem fáj olyan vészesen, csak egy kicsit. Ha igen, voltatok orvosnál? Mi derült ki?

Figyelt kérdés

2015. máj. 1. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Előfordult. Nem voltam dokinál. Volt, amikor a felfázástól volt pár napig...de van, amikor menstruáció előtt csinál ilyet nekem legalábbis.
2015. máj. 1. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha sokáig vissza kell tartanom.
2015. máj. 1. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy hólyaggyulladás.

igyál legalább 2,5 liter folyadékot. esetleg tőzegáfonya kapszula. ha hétfőig nem múlik, akkor menj orvoshoz vizeletvizsgálat céljából.

nekem inkább olyanom volt, hogy állandóan pisilnem kellett, és már alig jött, de éjszaka is többször kimentem, mert úgy éreztem, kell. végül negatív lett a vizsgálat, és el is múlt sok víz fogyasztása mellett.

2015. máj. 1. 10:04
 4/5 A kérdező kommentje:
nem járok sokszor pisilni, azért nem.gondoltam a felfázásra.. azért aggódom kicsit, mert két hónapja nem jött meg.. az a helyzet, hogy nagyon stresszes időszakon vagyok túl, és volt már ilyen, hogy nem jött meg, vizsgaidőszakban.. :-( de holnap veszek egy tesztet
2015. máj. 1. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes elmenned dokihoz! Nekem a cisztám miatt volt, egy ismerősömnek pedig endometriózis miatt.
2015. máj. 2. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!