Melanóma, valaki segítség? Nagyon félek.
A hasamon van 1 ilyen szemölcsszerű vmi kis duzzanat ilyen sötét színű. Régebben is ott volt már viszont most szerintem elkezdett talán nagyobb lenni , már vagy 4-5 éve ott van de nem is igazán fordítottam rá figyelmet viszont mostanra már eléggé aggaszt a dolog. Nem fáj meg semmi mintha ott se lenne igazából nem is nagy. Viszont utána olvasgattam ma és nagyon megijedtem. Egyből fel is hívtam 1 magánorvost és jövőhétre adtak időpontot. Nagyon rettegek , szinte nem is tudok semmit sem csinálni mert egyfolytába ez jár az eszemben :( Valakinek volt már hasonló? Reménykedhetek még benne hogy semmi vészes csak "jóindulatú"? 2 éve nyáron volt ilyen szűrés ahol nézegettek , nem emlékszem már hogy külön ezt nézték e itt a hasamon , és azt mondták hogy nincs mitől tartanom remek a bőröm , kreol , nagyon letudok barnulni akár nyáron mint 1 cigány de tényleg. Nem is szoktam égni csak az arcom ha nem figyelek. Régebben nyáron sokat napoztam , szoliba is jártam ( nem sokszor kb hónapra lebontva max 2x). A családba nem volt még senkinek sem hasonló.Teljesen magam alatt vagyok :( Nagyon bízom benne hogy semmiség az egész , de vknek távíltottak már el? Utána mennyiben változott az élete? Én szeretnék még önfeledten strandolni :( Nem tudom mit tegyek , félek. Még majdnem 1 hét a vizsgálatig.
Ha vki nek volt hasonló az kérem írjon. Nagyon köszönöm.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!