Kiütések a mellkason?
Figyelt kérdés
Üdvözletem. Ma reggel furcsa ismeretlen eredetű foltok jelentek meg a mellkasomon. Fogalmam sincs, hogy ezek milyen eredetűek lehetnek és, hogy mire hasonlítanak. Nem ettem, nem ittam semmi különöset, hogy ez allergia legyen. A három sötétebb az szerintem pattanás. Hát nem tudom. De ismertetném a képet: [link] 2015. ápr. 22. 17:32
2/8 anonim válasza:
Én valami rovar jelenlétre tippelnék.
3/8 A kérdező kommentje:
Elnézést az kimaradt... se nem viszket, se nem fáj, és nem is érzékeny a terület.
2015. ápr. 22. 17:42
4/8 anonim válasza:
Nos, nem tudom. Páromnak vannak hasonló foltjai a bőrén, de neki ételallergiától jött ki. Viszont neki száraz, és viszket is, így valószínűleg neked nem az van.
Szerintem várj egy pár napot, ha nem múlik, mutasd meg bőrgyógyásznak.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönön a válaszokat. Most már viszket és fáj is ha hozzáérek. Ha nem múlik, majd meglátogatok egy bőrgyógyászt.
2015. ápr. 22. 21:30
6/8 anonim válasza:
Valószínű az allergia, idővel kialakulhat az eddig megszokott ételekre való reakció. Kend be Locoiddal és látogass el bőrgyógyászhoz.
7/8 anonim válasza:
Sajnos a melleidet nem láttuk, de allergiás reakciónak tűnik. Valami új ruha, ékszer ?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 19. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!