Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Néha, manapság 5-6 óránként fejfájás jön rám, és az egyik szememmel világosabban látok a másiknál. (Egy nagyon picit.) Régebben tüdőgyulladásom volt, és néha mély levegővételnél sípoltam. Egyik orvos se tudja mi bajom. Elég sokat gépezek, 14 éves vagyok.

2015. ápr. 17. 14:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon melegem szokott lenni.
2015. ápr. 17. 14:55
 2/7 Mr. S ***** válasza:
hát ez lehet akár hormonális okokból kifolyólag is...passz ki kéne vizsgáltatni magad
2015. ápr. 17. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
megkéne nézni a pajzsmirigyed, szemészhez elmenni h nézze meg a szemfeneked ereit nem e vagy cukros, a monitorod öreg? lehet jó volna neked aegy monitórszűrős szemüveg, igyál sok vizet, kevés folyadék fejfájáshoz vezet
2015. ápr. 17. 15:05
 4/7 A kérdező kommentje:
2012 -es laptop monitorom van.
2015. ápr. 17. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon virít a monitorodon a fehér szín, akkor vegyél le a fényből! Ettől is fájhat a fejed.
2015. ápr. 17. 16:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan kur.v@ sok a fehér...
2015. ápr. 17. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Állítsd be a fehér színt egy halvány szürkés színre. Állíts át minden színt alacsonyabbra, pasztellesebbre. Nekem a monitoromon sok a sötétszűrke-halványszürke szín, a fehér meg inkább sárgás, mint fehér. Így nem virít a szembe.
2015. ápr. 17. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!