Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lenyelhetem a nyelvem? Lehetsé...

Lenyelhetem a nyelvem? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Lehet buta kérdés, de most először megyek majd gyomortükrözésre

és elérzéstelenítik majd a torkomat (kértem)

Valaki leírná nekem aki már Tapasztalta hogy mi a folyamata, és hogy utána milyen érzése van az embernek?

2015. ápr. 14. 17:46
 1/1 anonim ***** válasza:
A tükrözés ma már egy cseppet se gond. Már a kamerás madzagot dugják le a torkodon. Egy nagy nyelés és már lent is van. 20-30 évvel ezelőtt a tükrös cső mérete egy hüvelykujjnál is vastagabb volt. Na ahhoz kellett három ember, hogy azt leerőszakolják. Persze a mai ember már egy gilisztát sem képes lenyelni. De nem kell félned, a gasztrookos mindent el fog mondani elötte. Én háromszor nyeltem tükröt, 6-10 éves különbségekkel. Néhány perc kellemetlen érzés, azután már csak a diagnózistól lehetsz rosszul. A legtöbbször reflux, mert az mindent takar, és olyan jól hangzik! A valódi problémára nem deríthet fényt ez az eljárás. De a TB nagyon jól fizet érte a kórháznak ezért csinálják folytonosan. Vannak kórházak ahol éjjel nappal sorba kell állni a tükrözésre.
2015. ápr. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!