Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a hátam, a mellkasom, és...

Fáj a hátam, a mellkasom, és az egész hasam. Mitől van?

Figyelt kérdés
kettő-három napja kezdődött a fájás, az alhasamban, jobb oldalt. A mensest egyből ki tudjuk zárni mivel pont két hete múlt el.Aztán tegnap amikor felkeltem, már az egész alhasam fájt,estére kiterjedt az egész hasamra. Amikor ma reggel felkeltem, már a hátam és a mellkasom is nagyon fájt. Mi a kiváltó ok? Nem tudok leülni anélkül hogy fájna, nem tudok megmozdulni anélkül hogy ne fájna és nem vagyok terhes mivel nem volt még szexuális aktusom.

2015. ápr. 12. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Többféle oka is lehet, pl. petefészekgyulladás, vakbélgyulladás, stb., már éppen ideje lenne orvoshoz menni, mivel nem múlt a fájás, sőt kiterjedt, ezért javaslom az ügyeletet.
2015. ápr. 12. 15:07
 2/6 A kérdező kommentje:
annyi a robléma az ügyelettel, hogy anyum nem visz el, mivel szerinte csak egy virus...
2015. ápr. 12. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Ma elmentünk a sebészetre, kaptam beöntést és nem találtak semmit, bár a hasfájásom nem enyhűlt...
2015. ápr. 13. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Csináltak hasi ultrahangot?

Egyébként elmúlt már?

2015. ápr. 15. 15:32
 5/6 A kérdező kommentje:
nem csináltak, és nem múlt el, holnap megyünk vissza
2015. ápr. 15. 19:18
 6/6 anonim válasza:
Esetleg nem gondoltál lelki okokra? Nem ért valami rosz trauma, negatív élmény mostanában?
2015. ápr. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!