Tyúkszem a talpam élén?
Egy jó fél éve lett egy bőrkeményedés a jobb talpam élén (akkor még nem tudtam hogy tyúkszem) levágtam mindig mert idegesített, aztán most egy hónapja kinőtt a bal lábamon ugyan ott egy hasonló bőrkeményedés. Ekkor kérdezősködtem hogy mi lehet ez és csak azt a választ kaptam hogy tyúkszem, nem veszélyes, le kell mindig vágni és akkor nem fog gondot jelenteni. Szóval ezzel is azt csináltam, de ez csak egyre jobban fáj. A másik lábamon lévő még mindig meg van, de ez legalább nem fáj.
Mit tegyek? Bőrgyógyászatra már van időpontom, csak hogy addig kicsit elviselhetőbb legyen.
Tyúkszem vagy szemölcs? Van fekete közepe? Mennyit kell várni a bőrgyógyászatra? Mert ott kivágják és kész. de ha jó néhány hét múlva lesz időpontod, akkor próbálj ki tyúkszemirtó tapaszt, fagyasztó sprét, vágd ki többször, mindig legyen lefedve, egy ismerősöm tett rá C vitamint és mindig bekötötte, azt mondta, magától felszívódott.
Nekem is volt, én inkább szedtem a C vitamint nagy adagban, és ilyen szalicilsavas tyúkszemtapaszt tettem rá, vagy 3-4 alkalommal kivágtam, lassan jött helyre.
Vigyázz, nehogy elfertőződjön!
Tyúkszem. Nincs fekete közepe. Próbáltam már levágni többször is, általában úgy hogy 1 órára beáztattam a lábam és utána egyszerűbben lejött az elhalt bőr.
Bőrgyógyász csak 1 hónap múlva adott időpontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!