Hasfal sérv és iszonyúan erôs fájdalom. Mitôl lehet?
Figyelt kérdés
Hasfal s¨Śrvvel diagnosztiz¨˘ltak lassan k¨Śt h¨Žnapja.Seb¨Śszeten voltam vele ¨Śs m¨˘r a m06t¨Śt id00pontja is megvan.most 28.-¨˘n.Most viszont olyan probl¨Śm¨˘m van hogy eszek de,nagy wc-re m¨˘r 2 hete nem tudok menni...a hasam most g02rcs02l ¨Śs nagyon f¨˘j..ki t¨šremkedett a s¨Śrv de,nem z¨˘r¨Ždott ki.maga a s¨Śrv is f¨˘j.kiegyenesedni nem tudok.h¨˘zi orvoshoz csak kedden tudok menni,k¨Žrh¨˘zba ha nem musz¨˘ly nem menn¨Śk a m06t¨Śtig.3gyerekem van ¨Śs a fel¨šgyeletet nem tudom megoldani.ez¨Śrt fordulok hozz¨˘tok...2015. ápr. 9. 20:48
1/2 anonim válasza:
Hívd fel az ügyeletet és megmondják mit kell tenned.
2/2 A kérdező kommentje:
K02sz02n02m a v¨˘laszod..h¨˘t igen gondoltam az ¨šgyeletre de,sajna itt nem olyan az ¨šgyelet amilyennek lennie k¨Śne..nem j02n ki h¨˘zhoz m¨Śg gyerekhez sem csak annyit mond ha nem l¨˘tom nem tudom mi a baj menjek be hozz¨˘ vagy a k¨Žrh¨˘zba.de,ezt ¨Śn nem tudom megoldani...most nem.de,mindegy.tal¨˘n kib¨Şrom a m06t¨Śtig.k02szi az¨Śrt
2015. ápr. 11. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!