Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen túnetre utalhat?

Milyen túnetre utalhat?

Figyelt kérdés
ma a 4.nap hogy tiszta laz vagyok.nagyon fazom.faj a mellem .a mehem szintugy de olyan szinten ha felemelrm egy nsgyon picit a labam vagy epphogy megmozdulok sitni tudnek.a derekam mintha rajta ulnenrk feszit be .narancssargas a pisim faj a fejborom is mar.s fenn a mellemnel a csont is mi a franc lehet ez?

2015. ápr. 9. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak a pisire tudok írni annyit hogy minél színesebb annál inkább inni kell sok vizet.

Enyhe kiszáradás jele a sárga pisi, tehát ha iszol jó sokat annál inkább fog hasonlítani a sima vízre.

2015. ápr. 9. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

A láz lehet vírus vagy bakteriális gyulladás, a méhed ha nagyon fáj akkor elképzelhető egy méhnyak-gyulladás, azzal nőgyógyászhoz kell menni. De ha annyira szar és időpont kell a nőgyógyászhoz akkor sürgősségire is mehetsz, végülis lázad van. Ez gyakran okoz csípős vizeletet, elvégre a méhnyakgyulladás bakteriális eredetű, hüvelyben is megvan és a szervek közel állnak egymáshoz. A színe akár lehet azért is, mert a láz miatti fokozott izzadás sok vizet von el a szervezetedből de mindenképp említeném azt is az orvosnak.

Én szerintem sürgősségire mennék vele. Ezzel nem kell napokig együtt élned.

2015. ápr. 9. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom de akkor azt nm ertem mifol faj a fejborom s naon faj ha pl jobb labam rmelem fel jobb oldalt pocim bal labam akkor a bal.de olyan szinten egesznap fexem s felalok ugy meek mint az osember mer kihuzom magam a derekam is faj
2015. ápr. 9. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Remélem voltál orvosnál.
2015. ápr. 10. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!