Tudom, hogy nem vagytok orvosok, de hátha tudtok segíteni.
2 napja szinte egész nap hőemelkedésem van, este belázasodom. Szédülök, hányingerem van (bár ez attól is lehet, hogy 3 nap múlva megjön..) Néha fáj a fejem, kicsit köhögök is és valami trutyit érzek a torkomon (ezt már vagy 3 hete) Sárgás, büdi folyásom is van...de az már előtte is szóval talán semmi köze hozzá...
Tényleg nem vagyok orvos de szerintem hörgőgyulladas amire az orvosod fog felírni antibiotikumot. Meghallgatja a tudodet és ha nagyobb a gond esetleg elküld röntgenre. De szerintem nem kell. Bár azt nem irtad hogy száraz vagy hurutos a köhögés. Ha hurutos akkor "csak" ennyi lesz a gond.
2015. ápr. 9. 10:35
2/10 anonim válasza:
Folyas meg akar lehet bakteriális eredetű fertőzés is. Mindketto lehet gyengült immunrendszer következménye.
2015. ápr. 9. 10:36
3/10 A kérdező kommentje:
Inkább száraz, de néha szakad fel valami...
Igen, mondjuk nem vagyok a toppon mostanság...
Most csak attól félek h ez a lázad dolog nem-e a folyással van kapcsolatban, de mivel megvan egy ideje..nem hiszem.
2015. ápr. 9. 10:47
4/10 anonim válasza:
Gyulladás okozhat lázat de ha köhögsz akkor az inkább azért lesz. Nézz el az orvoshoz, tuti hogy hörgőgyulladas, kis esély van tüdőgyulladásra. Ha az orvos bizonytalan akkor küld röntgenre. Hallgatás után tudja hogy van-e rá gyanú vagy nincs.
2015. ápr. 9. 10:50
5/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp megyek dokihoz.
Jó ötlet így nőgyógyászhoz elmenni a folyás miatt? Legközelebb csak 2 hét múlva tudnék...
2015. ápr. 9. 10:56
6/10 anonim válasza:
Igen de ha nem sürgős akkor várd meg az antibiotikum kúra végét mert a gyógyszer maga okozhat gombásodást. Két hét szerintem teljesen jó, az antibiotikum úgy is 7 nap szokott lenni.
2015. ápr. 9. 11:09
7/10 A kérdező kommentje:
Okés. :) Köszönöm a válaszokat!
Végülis nem sürgős, csak nem szeretném h esetleg a bacik felmenjenek a méhembe és gond legyen. (mint említettem 3 nap múlva megjön)
2015. ápr. 9. 11:13
8/10 anonim válasza:
Ha 3 nap múlva jön meg akkor amúgy sem lenne értelme bármilyen kúrát elkezdeni. Ne aggódj, azért nem pár nap amíg egy súlyos gond kialakul. Most menzesz közben a kúp kilőve pedig azt szoktak írni.
2015. ápr. 9. 11:21
9/10 A kérdező kommentje:
Vagy krémet..de azt sem lehet ilyenkor gondolom, úgyhogy végülis felesleges nődokihoz menni. Sőt még az is lehet h lecseszne mert megfertőzöm a kismamákat, de végülis igaza lenne.
2015. ápr. 9. 11:26
10/10 anonim válasza:
Mégis miért fertőznéd meg a kismamákat? Dehogy is.. Menj el csak várd meg a menzesz végét. Utána van értelme elkezdeni bármilyen kúrát, addig ha minden igaz megeszed az összes antibiotikumot is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!