Szerintetek mehetek szerdán iskolába?
Figyelt kérdés
Az egész szombaton kezdődött amikor elkaptam egy szép kis mandulagyulladást. Hétfőn már láztalan voltam. Látott egy orvos aki rokon azt mondta ez az de ő nem tud adni igazolást nekem. Jelenleg is láztalan vagyok csak egy kis hőemelkedésem van, de a torkom még mindig ugyanúgy fáj, szerintem nem is csillapodott a fájdalom.2015. ápr. 7. 12:56
1/5 anonim válasza:
Tutira nem mehetsz még, otthon kell maradj ámítógépezni.
2/5 anonim válasza:
És miért nem mész el a háziorvosodhoz, aki tud adni igazolást meg esetleg gyógyszert is??? Ne legyél már hülye.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinted erre kéne még gyógyszer? Félek hogy visszafertőződök. Ilyen szempontból a láz elmúlása nem jelent semmit?
2015. ápr. 7. 13:34
4/5 A kérdező kommentje:
A szüleim küldeni akarnának suliba.
2015. ápr. 7. 13:35
5/5 anonim válasza:
Ha a torkod még mindig fáj, akkor men el most a háziorvoshoz, majd ő megmondja, hogy mehetsz-e suliba holnap és ha kell, felír gyógyszert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!