Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mehetek szerdán...

Szerintetek mehetek szerdán iskolába?

Figyelt kérdés
Az egész szombaton kezdődött amikor elkaptam egy szép kis mandulagyulladást. Hétfőn már láztalan voltam. Látott egy orvos aki rokon azt mondta ez az de ő nem tud adni igazolást nekem. Jelenleg is láztalan vagyok csak egy kis hőemelkedésem van, de a torkom még mindig ugyanúgy fáj, szerintem nem is csillapodott a fájdalom.
2015. ápr. 7. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Tutira nem mehetsz még, otthon kell maradj ámítógépezni.
2015. ápr. 7. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:
És miért nem mész el a háziorvosodhoz, aki tud adni igazolást meg esetleg gyógyszert is??? Ne legyél már hülye.
2015. ápr. 7. 13:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerinted erre kéne még gyógyszer? Félek hogy visszafertőződök. Ilyen szempontból a láz elmúlása nem jelent semmit?
2015. ápr. 7. 13:34
 4/5 A kérdező kommentje:
A szüleim küldeni akarnának suliba.
2015. ápr. 7. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a torkod még mindig fáj, akkor men el most a háziorvoshoz, majd ő megmondja, hogy mehetsz-e suliba holnap és ha kell, felír gyógyszert is.
2015. ápr. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!