Mi lehet az oka, hogy állandóan fel vagyok fázva?
Szia!
Általánosságban a vitaminbeviteledre mennyire figyelsz oda?
És konkrétan a c-d3 vitaminra? Ezek hatással vannak a védekező rendszered működésére, és általában hiánnyal küzdenek az emberek.
2015. ápr. 5. 10:53
2/10 A kérdező kommentje:
Vitamint nem szedek viszont a gyümölcs az minden nap jöhet minden mennyiségben de hátha ha vitamint szedek segít valamit. Köszönöm :)
Hát a napi 3-10g c-vitamint mondjuk gyümölcsökkel nem szoktuk tudni megenni. D-vitamin inkább napozással függ össze, ételből azt sem szoktuk pótolni 3000-10 000 NE mennyiségben :)
2015. ápr. 5. 10:59
Húgyúti fertőzés? Veséd nem gyulladt be? Mikor kezelve volt akkor vizeletvétellel meggyőződtetek róla, hogy elmúlt? Illetve iszol sok folyadékot? Nőgyógyászati probléma mint pl hüvelygyulladás szóba jöhet? Ezek mind olyan dolgok amik összefüggenek a panaszaiddal, érdemes végigmenni rajtuk.
2015. ápr. 5. 11:05
"Pedig vigyázok, hogy ne üljek hidegre vagy ne legyen ki a derekam de semmi."
Nem elég, ugyanis a hideg csak az egyik ok, ami segíti a baktériumok elszaporodást odalent.
Milyen fehérneműt viselsz (tanga felejtős)?
Hogyan ügyelsz az intim higiéniára?
Szexuálisan aktív vagy?
Antibiotikum-kúra után használtál-e probiotikumot?
Elég folyadékot fogyasztasz?
Lábról is fel lehet fázni...
2015. ápr. 5. 11:15
6/10 A kérdező kommentje:
Nem lettem kivizsgalva csak gyógyszert írtak rá. Igen csak tangat hordok jelenleg nem élek szexuális életet. Iszok sok folyadékot mivel szivbeteg vagyok és a gyógyszerem miatt sűrűn vagyok szomjas. Nőgyógyászanal voltam semmilyen hüvely fertőzésem nincs
Pedig ha nem gyógyulsz ki belőle ki kell vizsgálni részletesen. Ha a nőgyógyászatit legalább ki tudjuk zárni biztos a húgyúti fertőzés. Kellene legalább egy ultrahang és egy vérvétel amibe beikszelik a versullyedest is, az utal gyulladás jelenlétére, több infót ad mint az hogy van-e bacid vagy nem.
2015. ápr. 5. 18:50
"Igen csak tangat hordok"
Elég rossz döntés. A felfázásért ~90 %-ban az e coli baktérium a felelős, ami a végbélnyílásodnál tanyázik és a tangáddal instant módon juttatod el a húgycsövedhez.
2015. ápr. 5. 19:01
Szia! A szervezet vitamin és ásványi anyag szükségletét ma már a zöldségekkel, gyümölcsökkel nem lehet bevinni, mert egyre kevesebb van bennük, azok pótlása szükséges.A felfázásos problémáknál nagyon sokat segíthet a tőzegáfonya.Az azért durva, hogy kivizsgálás nélkül írták fel a gyógyszert.Milyen szívproblémád van?Esetleg azon is javíthatnak a gyógynövények.Jobbulást!
2015. ápr. 6. 00:04
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ki fogom vizsgáltatni mert már idegesítő. A szivemmel sok a probléma.. A szivburok be volt gyulladva amit csak utólag vettek észre rengeteg heg van rajta, zörejek hallatszanak és szivritmus zavarom is van
Kapcsolódó kérdések: