Mit jelenthet ha azt álmodom több napja, hogy rákos vagyok?!
Figyelt kérdés
2-3 napja azt álmodom, hogy rákos vagyok. Lassan félek elaludni mert mindig ugyan az történik és nagyon valosághű az egész:/ sir mindenki és én korházba vagyok és mindenki tudja, hogy már nem sok van hátra . Nem hinném hogy rákos vagyok sőt biztos nem. Az álmomban pontosan tudom azt is, hogy csecsemőmirigy rákom van /ez lehet összefügésben azzal hogy kb egy hete néha elkezd szurni a mellkasom/. Mit csináljak hogy ne álmodjam ezt?! Mit jelenthet az, hogy ezt álmodom?
13/L
2015. ápr. 2. 14:49
1/4 anonim válasza:
"Mit jelenthet ha azt álmodom több napja, hogy rákos vagyok?!"
Semmit. Kerüld estefelé már a koffeintartalmú és fenilalanin származékokat tartalmazó italokat és nyugodtabban fogsz aludni. Értsd: igyál csak vizet délutántól.
2/4 A kérdező kommentje:
Egész nap csak vizet iszok:)
2015. ápr. 2. 16:26
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg csak félsz attól,hogy valami bajod lesz, nekem is volt ilyen, nyugi, igyál egy gyógyteát elalvás előtt és ne gondolkozz ezen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ezt ma este ki is probálom:) és akkor remélem nem álmodom megint ugyan azt
2015. ápr. 2. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!