Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Honnan lehet venni nemzőképess...

Manóka2015 kérdése:

Honnan lehet venni nemzőképességi tesztet? Esetleg van a patikában? Valószinüleg a párom nemzőképtelen és biztosak akarunk lenni! Köszönöm előre a válaszokat:*

Figyelt kérdés

2015. márc. 31. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
2015. márc. 31. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ha egy patikai teszttel meg lehetne állapítani, hogy valaki nemzőképes-e, akkor nem kellene hosszas meddőségi kivizsgálásokkal baromkodni.

Ilyen teszt NINCS. Nőknek vannak olyan tesztek (ovulációs teszt, ovulációs mikroszkóp), amikt segítenek meghatározni a "termékenyebb" periódust a cikluson belül. De ettől még közel sem biztos, hogy tényleg termékeny...

2015. márc. 31. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem!csak nem akartunk nagy dolgot csinálni belőlle egyenlőre!énis csak hallottam rola,hogy létezik ilyen csal nem tudtam hol!koszi a választ
2015. márc. 31. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp. Ha kevés aktív spermiumszámot mutat a teszt, egyen a párod napi 2000 mg C vitamint, és tudom könnyű mondani, de ha stresszes a munkája, próbáljon meg váltani...

Én párom tavaly májusban járt urológusnál, aki ugye vitt mintából fél perc alatt megállapította, hogy csak 8 millió/ml a spermaszáma, és csak a 30%a aktív. Ő ajánlotta ezt a C vitamint és Clostibegytet írt fel neki. Otthagyta a munkahelyét, ahol éjszakázott, és 250 órákat dolgozott és júliusban terhes lettem.... Egyébként ha nem akartok beutalót, mert esetleg ciki, magán úton 8000 forintért tuti eredményt mondanak a magán urológusok.

2015. ápr. 1. 07:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 1. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!