Milyen házi gyógymód van köhögés ellen?
Figyelt kérdés
A páromnak tüdőgyulladása van,infunzióra járt,de nem akar antibiotikumot szedni,és sajnos hajthatatlan.Nagyon köhög,más problémája már nincs.Száraz köhögése van.Mivel tudnánk enyhíteni,esetleg elmulasztani?2015. márc. 29. 19:34
1/5 Ancsika6 válasza:
Tojás sárgáját és jó sok cukrot keverj össze habosra és edd meg:) először idegenkedtem én is tőle de használ és az íze sem rossz:)
2/5 anonim válasza:
A párodat győzd meg, hogy szüksége van az antibiotikumra (nagybátyám pontosan ezért halt meg).
Nem mondanék semmit kérdésre, mert az felelőtlenség lenne, mivel nem tudni, hogy mitől van a száraz köhögés. Attól, hogy a váladék nem tud megindulni (ilyenkor ha elnyomja a köhögési ingert, csak súlyosbít a tüdőgyulladáson) vagy attól, hogy nincs is váladék. Ezt csak orvos tudná kideríteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom neki,míg nem volt antibiotikum a tüdőgyulladásba 90%-ban belehaltak,és a 10. leggyakoribb halál ok volt.:(
De hajthatatlan.:(
2015. márc. 29. 20:12
4/5 anonim válasza:
Tüdőgyulladásra nincs házi gyógymód, én sem szoktam szedni antibiotikumot, de ha tüdőgyulladásom lenne, akkor beszedném, vedd rá valahogy, beszélj a lelkére.
5/5 anonim válasza:
Nem teljesen házi praktika, mert jó eséllyel ez sincs a polcon, de nekem a legjobban a lándzsás utifű szirup vált be. Lehet kapni a gyógyszertársakban, de a DM-ben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!