Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen házi gyógymód van...

Milyen házi gyógymód van köhögés ellen?

Figyelt kérdés
A páromnak tüdőgyulladása van,infunzióra járt,de nem akar antibiotikumot szedni,és sajnos hajthatatlan.Nagyon köhög,más problémája már nincs.Száraz köhögése van.Mivel tudnánk enyhíteni,esetleg elmulasztani?
2015. márc. 29. 19:34
 1/5 Ancsika6 válasza:
0%
Tojás sárgáját és jó sok cukrot keverj össze habosra és edd meg:) először idegenkedtem én is tőle de használ és az íze sem rossz:)
2015. márc. 29. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

A párodat győzd meg, hogy szüksége van az antibiotikumra (nagybátyám pontosan ezért halt meg).

Nem mondanék semmit kérdésre, mert az felelőtlenség lenne, mivel nem tudni, hogy mitől van a száraz köhögés. Attól, hogy a váladék nem tud megindulni (ilyenkor ha elnyomja a köhögési ingert, csak súlyosbít a tüdőgyulladáson) vagy attól, hogy nincs is váladék. Ezt csak orvos tudná kideríteni.

2015. márc. 29. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Én is ezt mondom neki,míg nem volt antibiotikum a tüdőgyulladásba 90%-ban belehaltak,és a 10. leggyakoribb halál ok volt.:(

De hajthatatlan.:(

2015. márc. 29. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Tüdőgyulladásra nincs házi gyógymód, én sem szoktam szedni antibiotikumot, de ha tüdőgyulladásom lenne, akkor beszedném, vedd rá valahogy, beszélj a lelkére.
2015. márc. 30. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Nem teljesen házi praktika, mert jó eséllyel ez sincs a polcon, de nekem a legjobban a lándzsás utifű szirup vált be. Lehet kapni a gyógyszertársakban, de a DM-ben is.
2015. ápr. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!