Hogyan legyek lázas? (nem a suliból akarok lógni )
Szóval már tavaszi szünet van és holnap megyün egyik rokonunkhoz de nem akarok (megvannak az okaim) de ha lázas lennék nem kéne mennem ezért gyors lázasodást szeretnék elérni de a homlokomnak is melegnek kell lennie! :)
Köszönöm :)
miért nem jó ha megy a hasad?
ez a legegyszerűbben szimulálható dolog.
1 kanál ricinus olaj, és pár órán belül megjön a hatás.
de szerintem is egyszerűbb ha megmondod nekik, hogy miért nem akarsz menni. máskor is ha menni fognak, akkor nem játszhatod el újra és újra..
inkább legyél őszinte. én se szívlelem az egyik rokoni ágat, ők se engem. kb 14 éves korom óta sikerült megértetnem a szüleimmel, és elfogadják, nem kell mennem.
ne hagyd maagad ide oda rángatni, ha nem akarnál menni
a kréátkból meg úgy tudom kivették azt amitől lázas lett az ember.
11# vagyok
ha megy a hasad folyamatosan, félóránként kb, akkor nem fognak beültetni a kocsiba, hogy már pedig menni kell majd a benzinkúton megállunk.. mert nem így működik ha hasnmenésed van,:)
amit javosoltak, hogy hideg testtel állj ki a szélbe, abból akár tüdőgyulladás is lehet, és korán sem biztos, hogy pont holnapra jön meg a lázad. én azzal nem kísérleteznék
Elvileg a sós teától is lázas leszel... de nem tudom még nem próbáltam
A hasmenés úgy se jó ha 5 percenként rohangálsz Wc-re? mert nem muszáj csak akkor menni amikor tényleg kell. Nem hiszem hogy olyan közel vannak benzinkutak.
Én is szoktam néha így lenni :D Én meg mondom, hogy fáj a fejem, mintha szétszakadna.. bevállik xd
És tényleg, ha 5-10 percenként mennél wc-re? Csak fetrengj az ágyban hogy "auu! anyaaa! fáj a hasam, de nagyon!" De ha a másik dologra gondolnak...ne engem hibáztass....... egyáltalán lány vagy? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!