Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Cigarettától köhögök?

Cigarettától köhögök?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és kb 4 hónapja cigizek. Nem sokat, napi 1-2 szál suliban. Eddig elég erőset szívtam, de váltottam egy közepesen erősre, mert nem akarom annyira mérgezni magam, meg az már nem is esett jól.Kb két hete elkezdtem köhögni, azt hittem csak megfáztam vagy valami,de nem akar elmúlni. A szüleim már mondták, hogy lehet ,hogy a cigitől van. Ennyi adagtól köhöghetek? vagy lehet valami súlyosabb bajom? Lehet, hogy ,ha nem múlik el, akkor elmegyek az orvoshoz, és ha kiderül,hogy ettől van és lehet komolyabb bajom, akkor inkább felhagyok vele. Úgy érzem, hogy simán le tudnám tenni még, mert van, mikor alapból nincs kedvem és 3-4 napig nem is szívok.

2015. márc. 24. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
A szervezeted igy tiltakozik a cigi ellen. Mar ha ettol kohogsz.
2015. márc. 24. 19:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Hagyd el a cigit és ha abbamarad pár nap után a köhögés, akkor attól volt, persze lehetsz megfázva is, ilyenkor a köhögés sokszor elhúzódó. Menj el a háziorvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet, ott majd kiderül, hogy van-e valamilyen gond, vagy csak a cigi irritál.
2015. márc. 25. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!