A lábam nagyon fáj már mondtam a szüleimnek is és minden nap tesim van.Szóltam a tanárnak még a szüleim is szóltak de azt mondta csak ha beteg leszek vagy komolyabb problémám lesz.Már próbáltam fájdalom csillapító,kenőcs,krémek,pihentetni,gyógyszer..... de nem működött.Hogyan lehetnénk beteg 1 nap alatt?
Léci ne gúnyolódást vagy leszólást írjatok ki léci.
Egyszerűen hazudd, hogy beteg vagy! A hazugság és a szándékos megbetegítés úgyis teljesen ugyanaz. Csak a hazugság megvalósítható.
2015. márc. 24. 18:37
2/8 anonim válasza:
Lábfájásodat nem kellene kivizsgálni orvosnak??????
2015. márc. 24. 18:38
3/8 anonim válasza:
Ha ezt mindent végipróbáltad akkor irány a háziorvos holnap, beküld majd traumatilógiára. Lehet, hogy részleges izom vagy ínszalag szakadás.
2015. márc. 24. 18:41
4/8 anonim válasza:
Beteg semmiképp ne legyél! Itt a tanárral van a probléma nem veled! Ha a szüleid kérik akkor mért ellenkezik. Na az ilyen nem tudom mért megy tanárnak.. -.-
Esetleg próbálkozhatsz azzal hogy elmész a házi orvosodhoz és kérsz tőle felmentést. Arra már csak nem mondd semmit.. Hiszen orvosi utasításra nem tesizhetsz. De semmiképp ne csinálj hülyeséget hogy vizes hajjal rohangálsz este hogy megfázz vagy valami, mert még a végén tényleg valami komolyabb betegséged lesz pl. tüdőgyuszi ami nem egy kellemes dolog :/
Sok sikert:)
2015. márc. 24. 18:42
5/8 anonim válasza:
4. Vagyok a lábadat pedig mindenképp vizsgáltasd ki mert lehet akár csontvelő gyulladás is vagy barmi komolyabb és fájdalmas dolog amit kezeltetni kell!
2015. márc. 24. 18:45
6/8 anonim válasza:
Hazudd azt h beteg vagy. Vagy pizsibe kimesz a hidegre.
2015. márc. 24. 18:48
7/8 A kérdező kommentje:
Én már attam be igazolást de csak 3 alkalommal fogad el mondta a tanár az év elején és nekem már megvolt a 3. :(
2015. márc. 24. 19:37
8/8 anonim válasza:
3 igazolás ide vagy oda nem tehet semmit ha az orvos mondja! 4.vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!