Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi idő után kezd hatni a...

Aei10 kérdése:

Mennyi idő után kezd hatni a roaccutan gyógyszer?

Figyelt kérdés
Illetve mennyi idő után jelennek meg a mellékhatások? (ha megjelennek esetleg)
2015. márc. 24. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem második hónapban kezdett hatni és hónaprol hónapra jobb lett..
2015. márc. 25. 18:59
 2/3 anonim válasza:
Nekem 4 hónap után kezdett el javulni a bőröm. Néha még mindig kijön 1-2, de elég hamar begyógyulnak. Már csak ilyen bőralatti csomóim vannak, de azok is szépen halványulnak. Egyébként most vagyok a 6. hónapban, de még májusig fogom szedni, hogy meglegyen a szükséges 7200 mg. Szerintem nekem azért kezdett el későn javulni, mert az első 2 hónapban csak 20mg-ot szedtem naponta, aztán 2,5 hónapig 30mg-ot, utána fél hónapig 40mg-ot, majd napi 50mg-ot. Hétfőn megyek megint a bőrgyógyászhoz felíratni a maradék 4 dobozt. Egyébként a hátamra még mindig jönnek ki néha ilyen fájós pattanások, de az is már azért kezd gyógyulni. Egyébként a mellékhatás sok mindentől függ... Nekem az első héten már bevérzett a szemem és azóta is olyan. Nagyon száraz. A bőröm is 1 hét után már száraz volt, mint a cipőtalp, szóval hidratálnom kellett az elejétől fogva. Aztán volt még a fejfájás is, ami 2 hét után elmúlt. Ahogy egyre jobban emeltük az adagot, egyre több mellékhatás jött ki, pl az orrvérzés, hátfájás, ízületfájdalmak. Elég sokat vérzik az orrom, van hogy éjjel is megered és azt veszem észre reggel, hogy tiszta dzsuva az ágynemű. Én a hajhullástól féltem a legjobban, de szerencsére nem jött elő, remélem nem is fog már.
2015. márc. 26. 16:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!:)
2015. ápr. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!