5napja nem kakiltam. mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha két napig nem kakilok az rendben van....deamikor fürdök utána szintemindig kell...és most leültem a wcre elkezdtem nyomni, jött, de éreztem hogy fáj, hát abbahagytam...este 2 pohár tejet ittam, de semmi...és tök rossz közérzetem van emiatt....valaki tudna segíteni abban, hogy mit tegyek?2015. márc. 24. 16:38
1/7 anonim válasza:
Vegyél glicerin kúpot, az kb 15 percen belül meghozza az ingert és ki tudod majd nyomni. Ez a leggyorsabb módszer és nem lesznek gyomorgörcseid sem.
2/7 anonim válasza:
Glicerin vegso esetben. Addig is sok folyadek,hogy felhigulj
3/7 anonim válasza:
Ez már végső eset, 5 nap elég sok, beszáradt és ha erőlteti, akkor bereped a végbél, vagy aranyeres lesz. Gyorsan szerezz kúpot valahonnan.
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan használj glicerines kúpot. Ne egyél szénhidrátot, tejet, ezek fokozzák a székrekedést. Egyél valami jó zsíros (nem olajos) kaját, szalonnát, pörköltet, és megoldódik.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, hétvégén meghúztam a hashajtós üveget, és sikerült :)
2015. márc. 30. 16:01
6/7 anonim válasza:
Te tudod... én a kúpot jobban preferálom. Igaz, hogy kellemetlenebb "bevenni", de nem hajt meg, nem terheli meg a szervezetemet, csak segít kinyomni, ami már amúgy is ott van a kijáratnál.
De ha már úgyis megoldódott, akkor mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!