Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ekcéma ellen nektek mi vált be?

Ekcéma ellen nektek mi vált be?

Figyelt kérdés
Hormonos krémeket nem akarok már használni.
2015. márc. 18. 11:42
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én vettem emuolajat. Nekem ez vált be, évek óta szenvedtem vele.
2015. márc. 18. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
A szappanmentes termékek tusfürdőben, testápolóban és kézmosóban.
2015. márc. 18. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

sokáig csak a hormonos krémek, aztán kimentem 3 hónapra new york-ba és a krémet elfelejtettem elvinni... az ottani csapvíztõl csodák csodájára teljesen tünetmentes lettem.

aztán hazajöttem az ekcéma is 1 héten bellül visszajött az arcomon,de akkor már nem nyugodtam bele, elkezdtem nem vegyszerezni a bõrönet, az dokat segített.

Értem ezalatt tusfürdõ szappan stb kiiktatását... mèg a ruháimat is mosószódával mosom.

ez nem volt töjéletes, mert így viszont szagom lett, így jutottam el a manaszappanhoz, a mannatermékek nagyon bejönnek, nekem a csalánleveles szappan és a jojoba olaj vállt be legjobban, 17 éves korom óta nem volt ilyen tiszta a fejbõröm... ha olyan van, akkor pedig természetes illóolajjal illatosítom magam :)

és ez sokkal jobban hangzana ha csaj lennék XD

29/f

2015. márc. 18. 13:55
 4/12 anonim ***** válasza:
A fürdőkenőcs, amit felírtak bevált (abban nincs hormon, olyat meg egyébként se szedj, mert csak elfertőzöd az egészet). Alternatívaként váltottam dove-ra, még az a legkevésbé rossz az összes tusfürdő közül, legalábbis nekem. A szappanoktól, erősebb tusfürdőktől óvakodni kell, és érdemes visszazsírozni a bőrt akár mondjuk olivaolajjal is. Figyelj a fürdővíz hőmérsékletére, ha túl meleg, akkor megég és kiszárad a bőröd. Az allergéneket távolítsd el a környezetedből, én mióta kiirtottam az összes penészfoltot az egész lakásban, meg sűrűbben porszívózok, azóta sokkal kevésbé jön elő az ekcéma meg a légúti allergia.
2015. márc. 18. 20:37
 5/12 A kérdező kommentje:

Nekem csak a kezemen van, máshol nem. Most a gyűrűs jobb ujjamon jó ideje, egy ideig a középső ujjamon volt, de ott elmulasztotta a hormonos krém. A mostanit nem.

Még a legelején tísztitószerektől jött ki, szóval nem értem most miért, hiszen gumikesztyűt használok.

2015. márc. 18. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Kijöhet szappantól, kézmosótól, sampontól, tusfürdőtől is.
2015. márc. 19. 06:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Ugyanazokat használom, mint eddig. Mégis semmi bajom nem volt sok ideig.
2015. márc. 19. 10:17
 8/12 szamo77db ***** válasza:
Bőrgyógyásznál voltál már?
2015. márc. 23. 21:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Voltam. Szteoridos krémet kaptam sokadszorra.
2015. márc. 23. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Elocom vált be...4 nap után levitte az ekcémát..emelett szedek immunerősítő tablettákat
2015. ápr. 13. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!