Tartós betegként, rendszeres gyógyszerszedőként milyen kedvezményekben részesülhetek Angliában?
2001 óta epilepsziás vagyok és rendszeresen szedek gyógyszert. Érdeklődnék a témában járatosaktól, hogy milyen támogatásokat kaphatok. Olcsóbb vagy ingyen gyógyszer stb.
Igen, hallottam Medical Exemption Certificateről, hogy ezzel ingyenes lesz a gyógyszerem, és minden gyógyszer amit ezzel veszek, de ennek alapkövetelménye, hogy kapjak Child Tax Creditet és Working Tax Creditet is.
Mivel nincs gyerekem, csak a barátnőmmel költözünk majd ki, így érdekel a véleményetek.
Bocsánat, ha rossz témába raktam.
Sziasztok!
Ha rendszeresen egyfajta görcsoldó kezelésre /gyógyszerezésre/ szorulsz, akkor igen. Én a helyedben írnék nekik egy levelet a pontos diagnózissal és a szedett gyógyszer nevével, hogy jogosult vagyok-e rá.
NHS Help With Health Costs
Medical Exemption
Bridge House
152 Pilgrim Street
Newcastle Upon Tyne
NE1 6SN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!