Mitől lehet nagyon sok a gyomorsavam? 24/L
Figyelt kérdés
Rég óta sok a gyomorsavam, még gyógyszert is szedtem rá ..ideig óráig használ de úgy gondolom ez nem megoldás..normálisan étkezem általában mindig mindig mentes vizet iszom, nem iszok savas üdítőitalokat.. alkoholt alkalmanként..nem eszem gyors ételeket és mégis ilyen fiatalon miért ilyen sok a savam??2015. márc. 9. 09:55
1/5 A kérdező kommentje:
és az arcbőröm is nagyon száraz mostanában..lehet a sav miatt?
2015. márc. 9. 10:08
2/5 anonim válasza:
Valamilyen táplálékallergia pl. tejérzékenység is állhat a háttérben. Ezek általában bőrtüneteket is okoznak.
Nézesd meg magad, nem vagy-e allergiás valamilyen élelmiszerre.
3/5 A kérdező kommentje:
ezt hogy tudják kivizsgálni? vérvétel?
2015. márc. 9. 10:14
4/5 anonim válasza:
Annak, hogy erős savas érzésed van a gyomorban a stresszes életmód is lehet az oka.
Sokszor anatómiai ok van a háttérben, hogy a nyelőcső záródása a gyomornál nem tökéletes.
Próbáld meg a bolban recept nélkül kapható antacidákat (pl. Rennie, ezek nem gyógyszerek) vagy egyszerű szódabikarbónát. Egy kiskanálnyit nyelj le egy phár vízzel.
Ha nem segít, próbáld meg a recept nélkül kapható Quamatel Mini tablettát (ez már gyógyszer, de elég jó.)
Az alkohol és a fűszeres, hagymás, csípős ételek is báthatják a gyomrod, sajnos én sem bírom ezeket, pedig nagyon szeretem...
Jobbulást.
5/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy sok spermiumot ittál? Anális sex esetén is vannak ilyen problémáid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!