Miért vagyok folyton beteg?
Az elmúlt fél évben rengetegszer voltam orvosnál. Volt tüdőgyulladásom, arcüreggyulladásom, torokgyulladásom, elkaptam a hányás hasmenéses vírust is és többször is begörcsölt a gyomrom.
Leginkább ezek voltak, de nem értem, hogy miért.
C-vitamint szedek minden nap és heti több alkalommal sportolok (ha nem vagyok beteg).
19L
Es lelkileg hogy erzed magad?
En akkor betegeskedem sokat ha nagy rajtam a nyomas, vagy epp "depis" korszakomat elem..
Az orvosnak kellene elmondanod, hogy szerinted ez már nem normális. Én nagyon stresszesre vettem a figurát az utóbbi fél évben, aminek meg is lett az eredménye. Tüdőgyulladásom lett, abból alakultak a gyomor problémáim a sok antibiotikum miatt, majd végezetül jött egy kis arcüreggyulladás is. Ez 3 hónapja kezdődött és még mindig nem érzem magamat kereknek, de tudom, hogy mitől van. Pl. nekem az antibiotikumtól brutálisan legyengül az immunrendszerem és az emésztésemet is taccsra vágja. Ha szednem kell, akkor mellé vitamindús táplálkozás jön (nem mesterséges vitamin készítmények), probiotikum, élőflórás joghurtok, réteges öltözködés és minden beteg ember messziről történő elkerülése, mert különben egyik betegségből esek a másikba.
Próbálj meg életmódot váltani! A depresszióval és stresszes életmóddal nem párhuzamosan jönnek a betegségek. Egyszerűen csak így jelez a tested egy idő után, amikor úgy gondolja már elég volt és változtatnod kell! Én is hiszek abban, hogy a test a lélek tükre. Én komoly figyelmeztetésnek éltem meg a tüdőgyulladásom, főleg hogy brutálisan le is gyengültem tőle. Azóta próbálok nyugodtabb életmódot folytatni, illetve egészségesebbet.
Egyetértek az előttem szólókkal...
Én 3 hónapja elvesztettem az állásom...azóta depis vagyok, és állatira szorongok..ezzel egyenes arányban jött az immunom padlóra kerülése, folyamatosan beteg vagyok...de nagyon..nem csak sima kis nátha, meg egy kis köhögés, hanem ágynakdőlős...
A héten találtam állást, örülök nagyon, máris érzem, hogy rendbe lesz minden, egyből több az erőm, de sajnos az immunrendszeremet vhogy fel kell erősíteni.
Serintem neked is vmi nem oké belül..azt kell először kibogózni, és rendbejössz szretem te is
Jobbulást!
Köszönöm a válaszokat.
Még gimis vagyok és ezért a stressz nem tűnik el sohasem. Minnél többet hiányzom, annál többet kell pótolnom.
Általában úgy néz ki egy ilyen betegségben teli időszak, hogy hiányzom 1 hetet vagy néha többet is. Amikor nagyjából meggyógyulok iskolába járok 2-3 hétig és utána megint beteg leszek . De van úgy is, hogy érzem, hogy nem vagyok jól, mégis bemegyek és miután tényleg nembírom tovább hazamegyek.
Volt olyan, hogy megkérdezték, hogy még mindig odajárok? Vagy csak magántanuló lettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!