Van az országba olyan hely ahol genetikai betegségeket diagnosztizálnak? Van erre külön specializálódott orvos? (vagy doktor house:D ) Laborból ki lehet mutatni a kromoszóma elváltozásokat?
2011-ben beteg lettem, volt egy nem tipusos vastagbél gyuszim ami mára tünetmentessé vált.Csak sajnos a rá adott szteroid minden téren kitolt velem.Egy betegségből lett vagy 4-5 probléma. Medrolt kaptam 2012-ban, azóta görcsöl a vesém és azóta állandóan szomjazok is + egyéb fertőzéseket kaptam el amit sportal és immunrendszer erősítéssel legyőztem.De van egy másik gondom, amivel egy belgyógyászati magánrendelést kerestem fel.Nagyon görcsölnek az izmaim, a kuplungot nem bírom sokáig nyomni, begörcsölök stb - erre a háziorvos: "vegyél automataváltós autót"
Magnezium: lényegében ez volt a lényeg, a labor már m,eg van de még nem mentem vissza a dokinőhöz, de már előre sejtem hogy el fog hajtani mert a 2 határérték között van a magnézium értékem.Hiába pótolom vagy nem szívódik fel vagy van valami, mert azért pl. 2 évvel ezelőtt jelent meg a szívdobogás érzés meg enyhébb görcsök stb. Azóta már elég rossz.Kértem tőle hogy injeckóóba vagy infúzióba jó lenne ha beadnák, de szerintem nem fogja a "normál" érték miatt. Pedig nagyon jól tudom hogy ezt az egy ásványianyagot lehet a legnehezebben kimutni pontosan.
Szóval értitek, nem akarok még betegebb lenni. 31/F
Azt miből gondolod, hogy genetikai betegség lenne? Volt-e valaki a családban akinek hasonló lehetett? Persze genetika esetén is lehetsz egyedi eset egy deléció vagy más elváltozás miatt, azonban csak úgy egyetlen genetikushoz sem állíthatsz be, hogy ezek a tüneteid és kéred a vizsgálatot. Ehhez előtte ki kell zárni sok más lehetőséget.
Ha nem bízol az orvosodban keress másikat, vagy fogadj magán orvost. Egy labor leletre senki nem fog genetikára utalni.
Esetleg itt érdeklődj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!