Nagyon félünk, szerintetek is nagy a baj?
Figyelt kérdés
apukám volt tüdőszűrése és visszahívták,nagyon aggódunk,lehet,hogy rákos? :((( Kérlek írjatok le mindent akiket már egyszer visszahívtak..sajnos dohányzik:((#dohányzás #rák tüdőszűrés
2015. márc. 2. 18:36
1/4 anonim válasza:
Rengeteg embert viszahívnak, cca 10 % ot. Akár akkor is ha ne sikerült jól a felvétel, de számos más ok is lehet, ami nem daganat. Ebből is vannak súlyosak, pl. tbc, de ártalmatlanok is, egy lezajlott és már gyógyult tüdőgyulladást is lehet látni ha maradt nyoma.
Azért a cigit abba lehet hagyni.
És mindenképp vissza kell menni mert ha hamar kerül dokihoz, a daganat is gyógyítható.
2/4 anonim válasza:
Sok embert visszahívnak,és nem beteg!
3/4 szamo77db válasza:
Amikor a vesekövemmel kórházba kerültem, rögtön csináltak mellkas röntgent. Kis idő múlva az egyik nővér beszólt a kórterembe, hogy menjek vissza a röntgenre. Nagyon megijedtem, hogy biztosan találtak valamit a tüdőmön. A végén pedig kiderült, hogy fényt kapott a film és ezért kellett megismételni a felvételt. De sajnos a betegség sem zárható ki. Nyilván oka van, hogy vissza hívták apukádat.
4/4 anonim válasza:
Apát is hívták már vissza, elbszták a szűrést.
Meg engem is p2-es méhnyakrákgyanúval. Ott meg a hlye kezdő asszisztenslányka cserélte össze a leletem valakiével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!