Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ételintolerancia tesztet hol...

Ételintolerancia tesztet hol lehet csináltatni?

Figyelt kérdés
Ahol én olvastan, ott azt írták, hogy az ország hét pontján csinálnak csak iyet, és akciósan 50.000ft. Nem gondoltam hogy ez ilyen ritka és drága dolog

2015. márc. 1. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom, valamilyen jele van, hogy valamire allergiás vagy. Kiütések, hasonlók.

Menj el a háziorvosodhoz, és az majd továbbküld a legközelebbi laborba, és szépen megcsinálják azokat a vizsgálatokat, amelyek alapjaiban a legjellemzőbbek szoktak lenni.

Ha kell, akkor nemcsak egy fajta vizsgálatot, hanem amíg meg nem találják a "tettest".

2015. márc. 1. 17:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Konkrétan ekcémás vagyok másfél éves korom óta, laborvizsgálaton és allergia vizsgálaton már többször voltam, minden rendben, de most azt olvastam hogy az étel intolerancia az más
2015. márc. 1. 17:07
 3/3 anonim válasza:

Nem írtad hol élsz, így egy budapesti címet adok: Budapest, XIV. kerület, Csömöri út 18.

[link]

31900Ft, ha van egészségkártyád, azzal is fizetheted.

Egy általános "mik a tünetek" beszélgetést követően egy-két kémcső vérből mutatják ki az intoleranciát, nem azonnali az eredmén, a vért továbbküldik,, max. két héten belül küldik a laborvizsgálat eredményét (nekem egy hét volt, e-mailben kértem, talán ezért volt ilyen gyors)

Nekem is itt végezték a vizsgálatot, sajnos sok "hétköznapi élelmiszerre mutatott ki intoleranciát, most tanulom mivel helyettesíthetem ezeket. Sok sikert!

2015. márc. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!