Mi lehet ez? Kézfej, ujjak fájdalma, duzzanat
Figyelt kérdés
Már egy ideje az ujjaimban és azok tövében erős fájdalmat érzek. Ez mostanra addig fokozódott, hogy nem tudom rendesen elvégezni a feladataimat, nem tudok írni az iskolában. Mindez csak a jobb kezemre terjed ki, ezt használom a legtöbbet. Az érintett terület duzzadt is. Az interneten nem találtam rá semmit, ami segít, remélem itt valaki tapasztalt hasonlót és tud nekem segíteni!
Előre is köszönöm a válaszokat: 19L
UI: A csuklóm egyáltalán nem fáj.
2015. febr. 27. 10:01
1/5 anonim válasza:
Talán ínhüvelygyulladás? Próbálj hideg vizes borogatást tenni rá. Viszont ha ennyire súlyos a helyzet, el kellene menned orvoshoz, mert magától nem fog meggyógyulni. Nehogy aztán a végén gyógyszer se legyen elég, és műteni kelljen.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
A környezetemben már sok ínhüvely gyulladás volt, de mindegyiknél az alkar+kézfej fájt. Nekem viszont csak az utóbbival van problémám.
Így is lehet ínhüvely gyulladás?
2015. febr. 27. 10:14
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyemi pár évvel de nekem be volt dagagadva az egész kézfejem és a hüvely,mutató és középső ujjaimat se bírtam nagyon be hajlitani.El mentem a sebészetre és be gipszelték.
4/5 anonim válasza:
Aha, úgy is lehet, ha nem fáj a csuklód csak a kézfejed.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Orvoshoz fogok fordulni!
2015. febr. 27. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!