Igy is megmérte rendesen?
Figyelt kérdés
mértem a lázam elosszor amikor kb. 5perc után kivettem nem változott 36,5 volt beraktam ujra 5percre akkor már 37 volt gondoltam ujra berakom 5perc után kivettem akkor már 37,3 fok volt,igy is megmérte rendesen? (tudom hogy kb. 10percig kell bent hagyni) mot ujra beraktam 5perce van bent de még várok vele egy kicsit.2015. febr. 24. 13:56
1/2 anonim válasza:
Nem mérted, hanem szórakoztattad magad :(
Sem hőmérsékletet sem vérnyomást nem mérünk egymás után többször. Két mérés között min. 1 órának kell eltelnie. Mérés alatt pedig az értendő, hogy ha olyan lázmérőd van amit 10 percig kell bent tartani akkor minimum 10 percig bent tartod.
2/2 anonim válasza:
Persze, hogy megmérte, néha én is kiveszem és visszarakom, ha látom, hogy még nem ment fel. 15 perc után már tuti nem kell tovább mérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!