Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek valamilyen betegsé...

Szerintetek valamilyen betegséget kaptam el, vagy a rendszertelen étkezésem miatt van?

Figyelt kérdés
Szóval csütörtök délután elkapott a hányinger illetve a hasam begörcsölt. Hozzá kell tenni, hogy szinte semmit nem ettem egész nap. Hazaértem, de nem jött belőlem egyáltalán széklet, hányni sem hánytam bár azt nem is szoktam. Tegnap sem ettem szinte semmit, du. fél6ig összesen 1 szendvics volt bennem, majd megint éreztem, hogy hányingerem van. Megettem egy 6-7 fornettit és elmúlt, a székletem teljesen normális volt. Azóta nem ettem semmit. Este volt még pici hányingerem. Mitől lehet?
2015. febr. 21. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg attol, hogy nem eszel semmit! Szerencsetlen szervezeted mar annyira ki van ehezve, hogy mar nem tud mit kitalalni arra, hogy vegre egyel valamit! Vedd mar eszre magad! A szervezeted szenved, es mar ordibal veled, hogy adj neki energiat!

Mi a busbanatert ehezteted magad? Ha meg eszel miert olyan szemetet eszel amiket leirtal??? Egyel normalis eteleket es nem lesz hanyingered sem! Ha meg fogyni akarsz azt ne az eves megvonasaval tedd, hanem normalis dietas etrendel, mert igy zaros hataridon belul korhazba kerulsz!

2015. febr. 21. 09:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ez csak az elmúlt pár napban alakult így. Kicsit felborult az életem, az egyik családtagomhoz mászkálok, aki jelenleg kómában fekszik, a másiknak a temetését szerveztem sajnos... De tudom, nem kifogás, de nehéz pár nap volt... A mai nap igyekszem rendesen enni....:)
2015. febr. 21. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom, hogy igy alakult az eleted, de igy meg az ideg is ratett a gyomrodra. Ha eszel csak kis adagot mert megterheled aztan csak rosszabb lesz. Ha nem vigyazol fekelyesedhet. Kitartast!
2015. febr. 21. 10:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most próbálok jobban odafigyelni ezentúl... De akkor ez az evés miatt lehetett vagy esetleg betegség vagy annak az "előszele"?:)
2015. febr. 21. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
A lelki kimerültség és a nemevés miatt együtt. Ilyen helyzetben nagyon kell figyelni arra, hogy eleget igyon az ember. Persze az is jó, ha legalább egy keveset eszik is, ha tud.
2015. febr. 21. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
a lelki gondok miatt is lehet,meg persze a nem rendes evés
2015. febr. 21. 12:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor ezek szerint attól van, amit leírtam... Már megijedtem, hogy még egy betegség is társul hozzá, mert az ott már tényleg a végszó lenne... De az a baj, hogy étvágyam sincs...Nem baj, mostantól próbálok figyelni. Köszönöm szépen mindenkinek a konkrét, és kedves válaszokat!!! :)
2015. febr. 21. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!