Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az erős éjszakai izzadás az...

Az erős éjszakai izzadás az antibiotikum miatt lett?

Figyelt kérdés
Lehet ez az antibiotikum miatt? Influenzás lettem 4 napja. Láz,torokfájás, erős nátha. Az orvosom antibiotikumot írt fel. 6 napig kell szednem. Még hátra van belőle 3 nap. Elmúlt a rosszullét, a torokfájás, valamint a láz is , csak a nátha maradt. Viszont éjszakánként, és néha nappal is nagyon erős izzadás jön rám. Másnak is van ilyen fajta problémája, ez most az influenza vagy az antibiotikum mellékhatása ?

#Antibiotikum izzadás
2015. febr. 18. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
a gyógyulási folyamat mellékhatása.
2015. febr. 18. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát reméllem gyors meg gyógyulok mert ez az izzadás nagyon kellemetlen éjjelente. Köszönóm a válaszod !
2015. febr. 18. 21:19
 3/3 Katona32 válasza:
Helloka valahogy nekem is ijen problemam van. Szetem antib. es hiszadalmasan izatam, ugy fel evig uatano lasacskan elmult. Most ezen a heten kivetek a torokmandulat es orvo kiirt antibio. csak bisztonsag kedviert ne gyulagyon be es amig operacio utan jotem haza adig semmi izadas nem volt. Kivetem a antibio. es elkesztem szedni 2 nap utan izadok kint melegeb van az utcan autoba labom es hatomon homlokomon izadok de rendesen most is lefekutem betakaroctam es mart doll rolam az izatsag. isten bizony en ma mesirol fogom kerulni ijen tabletakat. ZINNAT 500 mg. Mas fajta antibio. nem volt kulonleges ijen problemaim izadas de ahogy ijen fajtat adott a doki azota vettem eszre es jo lenne valamit csinalni mert ijen kellemetlan tud csinalni. Ha tuc valamit letci irj koszi.
2021. jún. 6. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!