Hát és mellkasi fájdalom, mire utalhatnak?
Figyelt kérdés
Elég régóta kezdődött (már pár éve), hogy a hátam jobb oldala, a felső lapocka részen gyakran fáj. Ezt párhuzamba vontam az edzéssel, hogy biztos megerőltetem magam. Nem mindig jön elő, pár hetente pár napra, de akkor eléggé fáj. Mostanában viszont elkezdett tompán fájni a mellkasom jobb oldala is, kb. egy szinten a hátamban érzett fájdalommal. Ez a mellkasi érzés olyan, mintha izomláz lenne, de nem az. Összefügghet ez a két tünet? Érdemes orvost felkeresni? Ha igen akkor milyen orvost?2015. febr. 18. 00:18
1/1 anonim válasza:
Háziorvos. Ő küld tovább a megfelelő szakrendelésre, ha kell, és ő adja a beutalót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!