Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Holnap megyek vérvételre,...

Holnap megyek vérvételre, hogy nyugodjak le?

Figyelt kérdés

Soha életembe nem voltam még vérvételen,de muszáj elmennem,sajnos nem hagyott anyukám más választási lehetőséget,és borzasztóan félek. Már előre szégyenlem magam,és sajnálom anyukámat,de egyszerűen nem tudok annyira megnyugodni,hogy normális emberként tudjak viselkedni. Amúgy imádom a vért,nem a fájdalomtól félek,nem tudom,hogy mitől félek,de már most szakadnak a könnyeim. :(

Soha semmivel nem volt bajom,oltásokat mindig kibírtam,legtöbbször beszélgettem az orvossal,egyszer kétszer folyt a könnyem,de egy hangom sem volt.Reszeltem már le a fél ujjbegyemet,szoktak itthon cukrot mérni,de akkor is simán engedem,hogy megbökjék az ujjam,szóval elég sok mindent túléltem már,és mint mondtam,az egyik kedvencem a vér,és a munkám során majd fogok vérrel is dolgozni. Gondoltam már mindenre,arra,amikor a leukémiásoknál mintát vesznek,gondoltam a rákosokra,gondoltam azokra,akik mindent megadnának azért,hogy csak vérvételre kelljen járniuk,és egyszerűen semmiért nem tudok lenyugodni.

Valami tipp??

2015. febr. 16. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Az oltás sokszor sokkal jobban fáj. A vérvétel ahhoz képest semmi. A leírtak alapján nem értem mitől félsz mégis. ne hisztizz, mert egyre jobban begerjeszted magad, és lassan már inkább magadtól félsz. Légy kemény, ne kelljen szégyenkezned, fordul el, gondolj valami nagyon jóra, és arra, hogy mennyivel jobb lesz büszkének lenni, mint szégyenkezni.
2015. febr. 16. 12:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Kb 1 mp a szúrás, pár mp alatt lejön a pár üvegcse vér, nem tudom mit parázol. Nemrég voltam, pillanatok alatt levették a vért, ne nézz oda és semmkit nem fogsz érezni. Oltás, injekció, sokkal rosszabb.
2015. febr. 16. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!