Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon fáj a végbelem, mi...

Nagyon fáj a végbelem, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Az ánusznál kívül, viszot aranyeres kitüremkedés nem látható. Antibiotikum miatt nagyon erős hasmenésem volt, utána jelentkezett először iszonyatos viszketés, most pedig fájdalom ülés, fekvés,,, Hemorid kenőcs csíp és csak rosszabb lett tőle a fájdalom, most kezdtem kúpot használni,,, mi lehet ez? Szenvedek nagyon :( 24/F

2015. febr. 15. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb a Reparon kenőcs, nyilván sérült a nyálkahártya.
2015. febr. 15. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasmenéstől is kialakulhat aranyér, akár attól is hogy sokat dörzsölted a végbeled WC papírral, ha nagyon fáj, akkor a Proktis-M krémet ajánlom, ez 3-4 nap alatt rendbehozza, és elég hamar elmulassza a fájdalmat.
2015. febr. 16. 07:57
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet belső aranyér vagy repedés (fissura). menj el mindenképp sebészhez, mert másfajta krém és kúp kell a kettőre és rosszat tehet az, ha nem a megfelelőt használod. egyikre érösszehúzó komponens kell, másikra értágító. nekem repedésre felírtak kúpot, eleinte pokolian fájt, csak úgy tudtam felhelyezni hogy a kúpot is bekentem. szerencsére pár hónap alatt jobb let, már csak körömvirág krémmel kenem néhány hetente és nem is fáj.
2015. febr. 16. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!