Mit csináljak, hogy beteg legyek 1-2 napig? (Többi lent )
Figyelt kérdés
Pénteken nem mentem iskolába mert beteg lettem (torok fájás,orr folyás,hőemelkedés).
Pénteken elkértem a leckét egyik osztálytársamtól és azt mondta, hogy összefoglaltak nyelvtanból és hétfőn témazárót írunk.
Egész pénteken és szombaton,vasárnap is itthon feküdtem lázzal most kezdtem jobban lenni de már nincsen időm tanulni egyébb okok miatt.
Tudtok valami jó ötletett amitől 1-2napig beteg leszek ? Gondolok itt hasmenés,hőemelkedés,has fájás,stb...
2015. febr. 15. 17:25
1/8 A kérdező kommentje:
Csak addig az 1-2 napig kellene ameddig megtanulom az anyagot
2015. febr. 15. 17:26
2/8 anonim válasza:
A dokinak mondd meg, hogy még nem vagy jól, hétvégén lázas voltál, biztos kiír még pár napra.
3/8 anonim válasza:
Sima melegítetlen csapvízböl csinálj teát. Hasmenésed lesz töle. Ehetsz krétát is, vagy egyél össze minden olyat amik összevesznek a gyomrodban. Pl. vajas májkrémes kenyér kecsappal és egy kis meleg tejjel.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat, jöhetnek még
2015. febr. 15. 18:02
5/8 anonim válasza:
Legyél őszinte, mondd meg, hogy még ma is lázas voltál, még nem gyógyultál meg teljesen, biztosan ki fog írni még. Láz után 1 nappal nem fog suliba engedni, ezt ki kell pihenni, különben simán újra felszökhet a lázad, vagy egyéb szövődményed lehet, ezt a háziorvos is tudja.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem, holnap reggel megyek orvoshoz
2015. febr. 15. 18:25
7/8 anonim válasza:
1 evőkanál keserűsó egy nagy pohár vízbe. Elkavarod lehajtod.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, sajnos nem kellet semmit sem csinálnom.
hétfő reggel amikor felkeltem hőemelkedésem volt (37.6)
2015. febr. 17. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!