Bal oldalt az alhasamban erősen szúró fájdalmat éreztem, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Hétfőn a suliban délelőtt hirtelen az alhasamban egy nagyon erős szúró szorító fájdalmat éreztem,ami egyre roszabb lett es hányinger is társult hozzá ezért elmentem az ügyeletre,ahol közölték hogy fekudjek be a kórházba. Bent voltam 3 napig es semmi nem derült ki először azt hitték vakbél,de a vérképem és a hasi ultrahangom is jó lett. A fájdalom egyenlőre elmúlt,de ha megnyomom vagy pl erősen orrot fujok mindig faj. Amiben biztos vagyok hogy nem felfázás és nem menstruációs görcs mert az nem faj Ennyire. 16, L2015. febr. 12. 13:26
2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen biztos. A vizeletminta nem mutatta ki.
2015. febr. 16. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!