Hova forduljak?
Figyelt kérdés
Térdem kifordult kb 4 éve. azóta nem jelentkezett a térd kiugrásom. Most 2 hete elég gyakran ki és vissza ugrik a térdem szalag huzodásom volt, és gyenge és egy rossz lépés és megint kiugrik rosszúl, és mehetek több hétre gipszbe, ezt elakarom kerülni, és már tesizni is félek emiatt. Voltam ma a szentjános korházban de igazából semmi érdemit nem tettek egy 80 éves orvos volt aki nem is figyelt rám, csak tovább küldött. Esetleg ilyen esetben milyen orvoshoz kell fordulni? azon vagyok hogy elmegyek egy magánorvoshoz. Milyen magánorvoshoz forduljak? Kértem hogy adjon erre a pár hétre tesifelmentést amig kiderül mit hogy csinálhatok stb, de ezt se hallotta meg csak továbbküldött. Köszönöm!2015. febr. 11. 21:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!