Cukorbeteg akarok lenni! Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
egyek sok cukrot?2015. febr. 10. 16:31
1/12 anonim válasza:
Unatkozol hülye gyerek?
Inkább ülj le tanulni!
2/12 anonim válasza:
Nem szokásom ilyen stílusban társalogni, de te egy elképesztően primitív, buta, retardált barom vagy.
Egy olyan betegség után sóvárogsz, ami emberek százmillióinak teszi tönkre az életét?
Csak gratulálni tudok.
3/12 anonim válasza:
Minek neked még egy betegség? Már eleve ostoba vagy, már-már orvosi eset.
4/12 A kérdező kommentje:
őszinte részvétem, hogy ilyen bunkók vagytok mindnyájan, és én még ettől nem fogom magam hülyének érezni!
2015. febr. 10. 17:15
5/12 anonim válasza:
Pedig kéne.
Nem mi vagyunk bunkók, hanem te vagy idióta.
6/12 anonim válasza:
Az én diabetesemet szívesen kölcsön adom ;)
7/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ekkora ostobaságra nem lehet kedvesen válaszolni. Itt senki nem volt bunkó, egyszerűen mindenkit ledöbbent (beleértve engemet is), hogy a 21-dik században vannak még ennyire ostoba emberek mint te. Sajnos vannak.
8/12 A kérdező kommentje:
15:01-nek üzenem., hogy én szívesen átvenném, mert másoknak teher, de nekem....
a többieknek meg RÉSZVÉTEM hogy ilyen bunkók :)
2015. febr. 12. 17:50
10/12 anonim válasza:
Nem jó a cukor betegség: nem ihatsz akkor sört már!!!!! Jól gondolt meg! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!