15 éves múltam és magas a vérnyosáom?
Figyelt kérdés
Tehát egy rutin vizsgálaton estem át elsősegély órán és 146/90 volt a vérnyomásom. Ez mennyire baj van okom aggodalomra? 15 fiu normális testalak 80 kg vagyok van egy kis tulsulyom ami kicsit látszik de tényleg nem vagyok kövért, ja és 170cm vagyok nagyjából minden nap edzek vagy hasonló.2015. febr. 5. 17:16
11/17 A kérdező kommentje:
Mielőtt lemértem nagyon vert a viz ugy ereztem lázas vagyok viszont rosszul nem érzeztem magam és ezután annyira felpörögtem miután lement a vérnyomásom nemtudom mitol esetleg valami köze lehet?
2015. febr. 5. 21:35
12/17 A kérdező kommentje:
De mielőtt lemértem volna nagyon vert a viz éreztem hogy lázas vagyok pedig nem voltam az viszotn rosszul nem éreztem magam aztán pér percre rá ez a tünet elmult és valahogy nagyonfelpörögtem ugy ereztem futnek vagy gyurnek vagy valami ennek lehet köze hozza?
2015. febr. 5. 21:39
13/17 anonim válasza:
Igen, összefügghet. A magas vérnyomásnak pszichés oka is lehet.
14/17 A kérdező kommentje:
Mit értesz pszichés ok alatt?
2015. febr. 5. 22:08
15/17 anonim válasza:
Azt, amit leírtál: feszültség, levert a víz stb.
16/17 A kérdező kommentje:
De az utólag is kijöhetett? Mert abban a percebn nem voltam semmi nyomás alatt.
2015. febr. 5. 22:56
17/17 anonim válasza:
140/90 a határ épp ,hogy felette van,de 5 perc múlva valószinü alatta lenne.
Aki meg erre azt mondja,hogy nagyon magas ,annak lehet nagyon alacsony és bármikor elájulhat.
Nekem 14 éves koromtól ennyi,már 30 éve és válogatott sportoló vagyok,minden évben alapos sportorvosi vizsgálattal.
Egyik orvos sem mondta ,hogy baj van ezzel,ti meg nagyon magasoztok.pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!