Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan gyógyuljak meg szombatr...

Hogyan gyógyuljak meg szombatra? Lent.

Figyelt kérdés

Már két napja fáj a torkom. Tegnap elmentem orvoshoz. Azt mondta, hogy kedden mehetnék csak iskolába, és emelett persze nem tornázhatok. DE! Nekem meg kell gyógyulnom szombatig! Segítsetek kérlek, hogy nektek mi vált be.

Nyelni,beszélni nem tudok,annyira fáj a torkom.

Szédulok, belso lazam van.

C-vitamint szedek, meleg teat iszok,fekszek betakarozva az agyban,paralent és kaloba-t is szedek.

Segitsetek kérlek, hogyan gyogyuljak meg szombatig?

2015. febr. 5. 08:02
 1/3 anonim válasza:
Na, velem ugyanez a helyzet, és én is szombatig meg kell hogy gyógyuljak. Szedek gyógyszereket, torokfájásra meg fájdalomcsillapításra, anyum gyógyszerészt, azt mondta, hogy ez legyen. Ezen kívül ha az orrod el van dugulva akkor használj gyakran orrcseppet meg ilyesmi.
2015. febr. 5. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:

kôszi:)

jobbulást akkor neked:)

2015. febr. 5. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos, nem tudsz ilyen gyorsan meggyógyulni, ahhoz idő kell, és ha betegen csinálsz valamilyen programot, esetleg még betegebb leszel, kapsz pl. egy tüdőgyulladást. Feküdj, igyál hársfateát mézzel, inhaláljál. Ez a hűléses betegség kb. 1 hétig szokott tartani. Ne legyen más fontosabb,mint az egészséged.
2015. febr. 6. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!