Van aki Myasthenia-s?
Milyen gyógyszert szed?
Hogy tud együtt élni ezzel?
Egy éve diagnosztizáltak. 2017 óta van jelen csak még nem tudtuk mi az.
Nekem kivették a csecsemő mirigyem.
Midetont szedek ha fárasztó napom van napi 3 at így kiküszöbölöm a kettős látást.
Meg vagyok. Hozzászokta. Lehet vele élni, rendszeresen sportolok, dolgozom két melo helyen stb.
Bár nekem elég lightos, nem a legdurvább.
Még nem szültem lehet utána nehezebb lesz.
Első vagyok
Kettős látás, arc izmok, ujjak elfáradása zsibbadása
Igen nagyobb volt
Ideggyógyászatot keresd fel
Köszönöm a válaszod. Szerdán megyek a délpestibe neurologushoz. Milyen vizsgálatok lesznek?
Egyébkent fél éve votlam már magán neurologusnál, akkor még nem tudtam a csmirigyemrol, zsibbadt a jobb felem, volt koponya mri meg ő megvizsgált, milgammát javasolt és el is mult minden zsibbadás akkor.
Nagyon szeretnénk kistesòt, és most elvagyok keseredve hogy mivan ha MG nekem is, meg utána műtét vár rám, akkor mikor szabad a babán dolgozni majd. Ősz óta voltunk rajta, de volt 2 kémiai terhesség, most igy fel is fuggesztettuk, de már nem vagyok 20 éves, és agagszt hogy mi lesz
Vérvizsgálat, mr ct akkor elektrolizises vizsgalat műtét utan fél evvel ha minden rendben probalkozhattok
Szurkolok hogy minden rendben legyen!
Szia!
A myastheniám stagnál, viszont kialakult egy másik betegségem, és a teherbeesés is rossz véget ért. Próbálom összekaparni a megmaradt reményem energiám.
Remélem te jól vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!