Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van aki Myasthenia-s?

Van aki Myasthenia-s?

Figyelt kérdés

Milyen gyógyszert szed?

Hogy tud együtt élni ezzel?

2015. febr. 3. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy éve diagnosztizáltak. 2017 óta van jelen csak még nem tudtuk mi az.

Nekem kivették a csecsemő mirigyem.

Midetont szedek ha fárasztó napom van napi 3 at így kiküszöbölöm a kettős látást.

Meg vagyok. Hozzászokta. Lehet vele élni, rendszeresen sportolok, dolgozom két melo helyen stb.

Bár nekem elég lightos, nem a legdurvább.

Még nem szültem lehet utána nehezebb lesz.

2023. jún. 9. 20:59
 2/8 Solya6 válasza:
Szia. Mik voltak a tünetek? A csecsemőmirigyed megvolt nagyobbodva? Merre kell indulni kivizsgálásra? Köszönöm
2023. jún. 27. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Kettős látás, arc izmok, ujjak elfáradása zsibbadása

Igen nagyobb volt

Ideggyógyászatot keresd fel

2023. jún. 28. 12:36
 4/8 Solya6 válasza:

Köszönöm a válaszod. Szerdán megyek a délpestibe neurologushoz. Milyen vizsgálatok lesznek?

Egyébkent fél éve votlam már magán neurologusnál, akkor még nem tudtam a csmirigyemrol, zsibbadt a jobb felem, volt koponya mri meg ő megvizsgált, milgammát javasolt és el is mult minden zsibbadás akkor.

Nagyon szeretnénk kistesòt, és most elvagyok keseredve hogy mivan ha MG nekem is, meg utána műtét vár rám, akkor mikor szabad a babán dolgozni majd. Ősz óta voltunk rajta, de volt 2 kémiai terhesség, most igy fel is fuggesztettuk, de már nem vagyok 20 éves, és agagszt hogy mi lesz

2023. júl. 5. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Vérvizsgálat, mr ct akkor elektrolizises vizsgalat műtét utan fél evvel ha minden rendben probalkozhattok

Szurkolok hogy minden rendben legyen!

2023. júl. 7. 15:06
 6/8 rizsaa ***** válasza:
Hogy vagy Azóta kedves kérdező ? Mit veszel észre rosszabbodik az állapotod.? Egyik szemed nem kissebb ??
aug. 19. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A myastheniám stagnál, viszont kialakult egy másik betegségem, és a teherbeesés is rossz véget ért. Próbálom összekaparni a megmaradt reményem energiám.

Remélem te jól vagy!

szept. 12. 17:44
 8/8 rizsaa ***** válasza:
Írsz privátba kérlek ?
szept. 21. 10:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!