Mit lehet tenin? Most gombás a körmöm vagy még egy köröm nő alatta?
A lábujj: [link]
Lassan egy éve van problémája a lábamnak. Az egykori főnököm a szerződésben aláírt idő után sem akart nekem munkavédelmi cipőt rendelni, márpedig nekem nagyon kellett, mert az ideiglenes szétnyomta a lábujjamat. Nem tudtam bemenni dolgozni, mert a lábkörmeim annyira megnyomódtak, hogy elváltozott a színük. Lilás, kékesek voltak, majd miután megnyugodtak, zöldes színük lett. Alatta fehéres valami van, mindig kiszedem, hiszen sejtem, hogy az valamiféle baktérium. Kellemetlen szaga is van. Nem tudom, hogy most gombás-e a lábam vagy nőtt-e alatta még egy köröm, netán az a körmöm az, ami akkoriban elhalt és fölé nőtt egy új, mert mikor megpróbálom kivágni a körmömet, rettenetesen fáj, feszít és hozzá van ragadva ez a fehéres köröm-genny szerű valami a lábujjamhoz. Rettenetes érzés, ha áztatom a lábujjamat, akkor is fáj.
Valakinek van valami tippje, mi lehet ez? És ha igen, akkor van-e esély, hogy elkerüljem a sebészeti eljárást? Rettegek tőle és nem is szeretnék elmenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!