Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez jó lehet a duzzadt orrnyálk...

Ez jó lehet a duzzadt orrnyálkahártyára? Így is segíthet?

Figyelt kérdés
Nincs itthon ilyen orrmosó készülek, szòval megcsináltam a felforralt és lehűtött tengeri sós vizet,és azt tettem bele egy üres kimosott orrcseppes üvegbe. Így is segíthet?

2015. jan. 26. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De még jobb és egyszerűbb, ha csak fogsz a markodba egy kis felforralt, lehűtött sós vizet és rendesen felszívod az orrodba. Akkor mélyebbre megy, bekerül az arcüregbe és azt is kitisztítja. Utána alapos orrfújás, majd valami érösszehúzó spray (Nasivin meg hasonlók).
2015. jan. 26. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Èrtem. Hát orrcseppet még nem vettem,de ma fogok. És többször nyomtam elég sokat az orromba,marmint a sós vizből,olyan 2-3 orrcsepp tartálynyit .
2015. jan. 26. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen jo igy
2015. jan. 26. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyit nem szabad, én napjában 2szer szoktam megcsinálni, ha eldugult az orrom, de csak egyet-egyet szippantok a tenyrembe öntött sós vízvől mindkét orrlyukba. Soha nem veszek orrcseppet.
2015. jan. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!