Ugye, hogy bizonyos oltások autizmust okozhatnak?
Én úgy látom, hogy általában nem az autista gyereket nevelő szülők okolják oltásokat, hanem az oltásellenesek kapaszkodnak az autistákba.
Én egyikben sem vagyok érintett, csak a párbeszédek, fórumos bejegyzésekből nekem így jön le.
W. Thomas
Jól látod. Több száz érintett szülővel kerültem már kapcsolatba az elmúlt években és egyáltalán nem tapasztaltam olyasmit, hogy az oltásokat okolnák (még a GAPS-diéta csak-csak dívik az érintett családok egy részénél, de az oltásokkal kapcsolatban autit nevelő körökben elég nagy a tájékozottság). Másrészt nekünk az autizmus az életünk része, nem kell "félnünk" tőle, hiszen jól ismerjük.
Én a magam részéről akkor sem lennék oltásellenes, ha történetesen TÉNYLEG lenne köze az autizmushoz, mert a gyerekem úgy jó, ahogy van. :) Legalább annyi előnye van az autizmusának, mint amennyi hátránya. Nem cserélném el egy neurotipikusra... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!