Mandula gyulladás?
Figyelt kérdés
Kb.:3 hónapja aftás lett a szám. Elmentem vele háziorvoshoz. Azt mondta semmi extra majd elmúlik. Nem múlt el elmentem az ügyeletre, azt mondták húú ez nagyon komoly mandulagyulladás jele.
Elmentem a gégészetre. Vért vettek. Azt mondták mandulagyulladás kikell szedni...
Nagyon félek a műtéttől ezért elmentem újra a háziorvoshoz aki aztmondta nincs semmi extra.
Majd ügyeletre aki azt mondta enyhe torokgyulladás. Majd mégegyszer másik orvoshoz aki azt mondta semmi. Majd a gégészet azt mondta mandulagyulladás.
Most akkor kinek van igaza?
És szedjek-e antibiotikumot?
Egyik orvos szerint igen, másik szerint semmikép.
2015. jan. 22. 23:31
1/3 anonim válasza:
Menj magánorvoshoz. Hidd el, azzal jársz a legjobban.
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet az kéne.
De az az érdekes, hogy kicsit se fáj a torkom. Nyelés nehezen megy, de szerintem az pszihés ok miatt.
2015. jan. 22. 23:44
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy nem fájt csak a nyelés volt nehéz aztán kiderült, hogy durván be van gyulladva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!