Milyen tűnetei vannak ha már ki kell venni a vesét?
1 hónapja be van gyulladva a vesém, csütörtökön megyek orvoshoz !
egész jól vagyok csak közben fáj . mikor kell kivenni, milyen tűnetei lennének ?
pontatlan a megfogalmazás, nagyon.
1. honnan tudod, hogy be van gyulladva a veséd? orvosnál voltál és ő mondta? ha igen, akkor valószínűleg elküldött ultrahangra, ami leírta. Ha igen, írt fel antibiotikumot, és ha bevetted, meggyógyulsz.
2. Valószínűleg nem mentél orvoshoz, mert vesegyulladást kórházban kezelnek. (És nem vesegyulladásnak hívják, de ez most lényegtelen.)
3. ha képes vagy egy hónapig szenvedni az otthon diagnosztizált vesegyulladásoddal, akkor (már bocsánat, de ) jó hülye vagy! Nem építőkockákkal játszol!!!!
vegyél medveszöllő teát és igyad minden este egy hétig.
ha volt is bajod, el fog múlni tőle.
Első vagyok. Menj orvoshoz. És ne úgy kezdd, hogy jó napot, azért jöttem mert vesegyulladásom van. Mondd el neki, hogy mik a panaszaid, mióta tartanak, találj valami jó indokot, hogy eddig miért nem mentél el hozzá, aztán a többit bízd rá.
Gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!